De beste makelaar in Bavel – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Bavel. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Bavel te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Bavel

  review rating 5  KIKI Makelaardij heeft onze woning in Breda zeer goed gepresenteerd met goede tekst en mooie foto's. Daarna hebben ze in korte tijd heel veel bezichtigingen gemanaged en ook het biedingsproces verliep uitermate goed. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar dan ook zeker aan!

  thumb Jean-Pierre Jacobusse
  5/24/2018

  review rating 5  Kiki heeft ons heel prettig geholpen bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis. Kiki was erg betrokken bij het hele proces. Handelt snel en adequaat.

  thumb Eefje Kuijl
  10/29/2019

  review rating 5  Wij hadden Kiki ingeschakeld als aankoopmakelaar. Ze heeft ons super goed geholpen, is altijd bereikbaar en heeft verstand van zaken! Kortom zoek je een goede aankoopmakelaar... Schakel Kiki in!

  thumb Babette Voogt
  5/25/2018

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Bavel

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Bavel te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Bavel. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Bavel te verkopen.

Huis kopen Bavel

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Bavel. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Bavel adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Bavel is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Bavel is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Bavel, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Bavel ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Bavel. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Bavel kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Bavel wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Bavel

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Bavel

Bavel is een dorp, gelegen aan de zuid-oost kant van Breda, wat valt onder het gemeentebestuur van Breda. Bavel heeft een echt dorps karakter. De in het centrum van het dorp gelegen kerk, met daaromheen de winkels geven het dorp een echte dorpskern. Het rijke verenigingsleven zoals voetbalvereniging Bavel en tennisvereniging Bavel en de gemoedelijke sfeer dragen bij aan een echt dorpsgevoel.
Het dorp heeft een zeer vriendelijke uitstraling. Bavel biedt de inwoners voldoende winkels. Het dorp is in de omtrek zelfs beroemd om zijn goede bakker en slager. Daarnaast trekken ook Bastiaansen Modestad en Bastiaansen Wonen bezoekers van buiten het dorp. De ligging vlakbij de autowegen naar Antwerpen, Utrecht en Tilburg/Eindhoven/Den Bosch is gunstig te noemen. 

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Bavel. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Bavel. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Bavel je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Bavel is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Bavel. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Bavel te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Bavel!