Makelaar Blauwe Kei – KIKI Makelaardij

Makelaar Blauwe Kei Breda nodig? Koop of verkoop snel jouw huis in Blauwe Kei Breda via KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw huis in Blauwe Kei Breda te kopen of verkopen. KIKI Makelaardij regelt de complete koop of verkoop van jouw huis zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen naar jouw nieuwe huis. KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis in Blauwe Kei.

√ Bepaal de verkoopprijs met een gratis waardebepaling
√ Goedkoop jouw huis verkopen
√ Technische en juridische kennis
√ Kopen en verkopen van jouw huis rondom Breda
√ Extra diensten, zoals styling, verhuizen en bouwbegeleiding
√ Sterke digitale marketing
Beste verkoopwaarde

Wil jij meer informatie over onze diensten in en rond Blauwe Kei Breda? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek of bel ons via 076 8888 922.

Gratis waardebepaling 076 8888 922

Huis verkopen Blauwe Kei

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Blauwe Kei te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Blauwe Kei Breda te verkopen.

Huis kopen Blauwe Kei

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Blauwe Kei Breda. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Blauwe Kei Breda adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Blauwe Kei Breda is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Blauwe Kei Breda is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Blauwe Kei Breda, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Blauwe Kei Breda ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Blauwe Kei Breda. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Blauwe Kei Breda kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Blauwe Kei Breda wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Blauwe Kei Breda

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Blauwe Kei Breda

Blauwe Kei is een wijk, gelegen aan de zuidoost kant, van Breda. Het is een levendige sfeervolle woonwijk met grote verbondenheid en natuurlijk het Erasmusplein met diverse horeca en winkels. Blauwe Kei is gunstig gelegen nabij de autowegen naar Antwerpen, Utrecht en Tilburg/Eindhoven/Den Bosch is gunstig te noemen. 

De wijk heeft 3.905 inwoners verdeeld over 1.725 huishoudens. De wijk Blauwe Kei biedt plaats aan basisschool KBS Jacinta en voor kinderen die nog niet naar school gaan zijn er mogelijkheden zoals Villa Kakelbont. Daarnaast zijn er verschillende gastouders in de wijk Blauwe actief. Boodschappen doen is eenvoudig met voorzieningen zoals een Albert Heijn, Aldi en Jumbo in de nabije omgeving.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Blauwe Kei Breda. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Blauwe Kei Breda. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Breda je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Breda is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Blauwe Kei Breda. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Breda te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Blauwe Kei Breda!