Makelaar Brabantpark – KIKI Makelaardij

Makelaar Brabantpark Breda nodig? Koop of verkoop snel jouw huis in Brabantpark Breda via KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw huis in Brabantpark Breda te kopen of verkopen. KIKI Makelaardij regelt de complete koop of verkoop van jouw huis zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen naar jouw nieuwe huis. KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis in Brabantpark.

√ Bepaal de verkoopprijs met een gratis waardebepaling
√ Goedkoop jouw huis verkopen
√ Technische en juridische kennis
√ Kopen en verkopen van jouw huis rondom Breda
√ Extra diensten, zoals styling, verhuizen en bouwbegeleiding
√ Sterke digitale marketing
Beste verkoopwaarde

Wil jij meer informatie over onze diensten in en rond Brabantpark Breda? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek of bel ons via 076 8888 922.

Gratis waardebepaling 076 8888 922

Huis verkopen Brabantpark

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Brabantpark te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Brabantpark Breda te verkopen.

Huis kopen Brabantpark

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Brabantpark Breda. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Brabantpark Breda adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Brabantpark Breda is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Brabantpark Breda is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Brabantpark Breda, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Brabantpark Breda ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Brabantpark Breda. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Brabantpark Breda kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Brabantpark Breda wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Brabantpark Breda

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Brabantpark Breda

Brabantpark is een wijk, gelegen aan de oostkant, van Breda. Brabantpark wordt gekenmerkt door vele woningen uit de jaren ’50 en ‘60. Het is een levendige sfeervolle woonwijk met diverse horeca, winkels en supermarkten. Brabantpark is gunstig gelegen nabij de autowegen naar Antwerpen, Rotterdam en Roosendaal is gunstig te noemen. De wijk heeft 10.030 inwoners verdeeld over 5.475 huishoudens. De wijk Brabantpark biedt plaats aan basisschool OBS de Tweesprong en voor kinderen die nog niet naar school gaan zijn er mogelijkheden zoals Belle Fleur. Daarnaast zijn er verschillende gastouders in de wijk Brabantpark actief. Boodschappen doen is eenvoudig met voorzieningen zoals een Albert Heijn en een Aldi in de wijk.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Brabantpark Breda. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Brabantpark Breda. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Breda je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Breda is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Brabantpark Breda. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Breda te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Brabantpark Breda!