De beste makelaar in Breda – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Breda. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Breda te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

  Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Breda

  [wprevpro_usetemplate tid=”2″]

  Voordelen KIKI Makelaardij

   Goedkoop jouw huis verkopen
   No cure no pay
   Sterke digitale marketing
  Deskundig en vertrouwd
  Persoonlijk en betrokken
  24/7 service

  BEL NU: 076 8888 922

  KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

  Huis verkopen Breda

  KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Breda te verkopen voor de beste prijs. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Breda te verkopen.

  Huis kopen Breda

  KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Breda. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Breda adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Breda is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Breda is daarmee verzekerd.

  Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
  Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

  Makelaar Breda, wij zetten graag die extra stap

  KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Breda ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Breda. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Breda kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Breda wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

  Tarieven makelaar Breda

  Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

  KIKI Makelaardij kent Breda

  Breda, heeft de beste binnenstad van Nederland 2017-2019! Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. Breda is op Zoover in 2011 uitgeroepen tot beste stad voor een Nederlandse stedentrip en staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland! Breda heeft dus voor jou als inwoner veel te bieden. Je kan er goed winkelen, er zijn prachtige monumenten te bezichtigen en uiteraard is er de Brabantse gastvrijheid met de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar Breda.nl

  Wat is mijn huis in Breda waard

  De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Breda. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Breda. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Breda je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

  Exclusief woningaanbod Breda

  Breda is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Breda. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Breda te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Breda!