De beste makelaar in Galder – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en snel jouw huis verkopen met het best beoordeelde makelaarskantoor in Galder. KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw huis in Galder te kopen of verkopen.

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Galder

  review rating 5  KIKI Makelaardij heeft onze woning in Breda zeer goed gepresenteerd met goede tekst en mooie foto's. Daarna hebben ze in korte tijd heel veel bezichtigingen gemanaged en ook het biedingsproces verliep uitermate goed. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar dan ook zeker aan!

  thumb Jean-Pierre Jacobusse
  5/24/2018

  review rating 5  Wij hadden Kiki ingeschakeld als aankoopmakelaar. Ze heeft ons super goed geholpen, is altijd bereikbaar en heeft verstand van zaken! Kortom zoek je een goede aankoopmakelaar... Schakel Kiki in!

  thumb Babette Voogt
  5/25/2018

  review rating 5  Wij hebben ontzettend goede ervaring met dit bedrijf. Een hele professionele , moderne en deskundige aanpak en bovendien hele leuke mensen die altijd voor ons klaar stonden. Onze situatie behoefde wat meer aandacht omdat wij al in het buitenland woonden toen we ons huis te koop aanboden. Ze hebben ons met raad en daad bijgestaan en waren altijd bereikbaar. En als kers op de taart... Het huis was supersnel verkocht voor een goede prijs. Ik zou zeker met dit bedrijf in zee gaan.

  thumb Jolande Baks
  5/29/2020

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Galder

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Galder te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Galder. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Galder te verkopen.

Huis kopen Galder

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Galder. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Galder adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Galder is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Galder is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Galder, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Galder ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Galder. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Galder kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Galder wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Galder

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Galder

Galder is een pittoresk dorp gelegen tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 in een bosrijke omgeving.
Galder is gelegen tegen Meersel-Dreef waar u diverse cafés en restaurants vindt. Galder biedt diverse mogelijkheden voor kinderopvang, zo is er bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Ook qua sport en ontspanning zit je meer goed in Galder. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals voetbalvereniging Galder en tennisvereniging Galder.
Breda is dichtbij gelegen en het Ginneken in Breda is binnen 8 autominuten, via het fraaie kasteel Bouvigne, bereikbaar. Galder ligt temidden van fraaie natuur zoals de Galderse Heide, het Mastbos en de Strijbeekse Heide.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Galder. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Galder. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Galder je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Galder is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Galder. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Galder te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Galder!