Makelaar IJpelaar – KIKI Makelaardij

Makelaar IJpelaar Breda nodig? Koop of verkoop snel jouw huis in IJpelaar Breda via KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw huis in IJpelaar Breda te kopen of verkopen. KIKI Makelaardij regelt de complete koop of verkoop van jouw huis zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen naar jouw nieuwe huis. KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis in IJpelaar.

√ Bepaal de verkoopprijs met een gratis waardebepaling
√ Goedkoop jouw huis verkopen
√ Technische en juridische kennis
√ Kopen en verkopen van jouw huis rondom Breda
√ Extra diensten, zoals styling, verhuizen en bouwbegeleiding
√ Sterke digitale marketing
Beste verkoopwaarde

Wil jij meer informatie over onze diensten in en rond IJpelaar Breda? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek of bel ons via 076 8888 922.

Gratis waardebepaling 076 8888 922

Huis verkopen IJpelaar

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in IJpelaar te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in IJpelaar Breda te verkopen.

Huis kopen IJpelaar

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in IJpelaar Breda. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in IJpelaar Breda adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in IJpelaar Breda is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in IJpelaar Breda is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar IJpelaar Breda, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in IJpelaar Breda ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in IJpelaar Breda. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in IJpelaar Breda kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in IJpelaar Breda wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar IJpelaar Breda

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent IJpelaar Breda

IJpelaar is een wijk, gelegen ten zuidoosten van het centrum van Breda. IJpelaar is een gezellige jaren ‘50 buurt. Het is een levendige sfeervolle woonwijk met horeca, winkels en supermarkten. IJpelaar is gunstig gelegen met op korte afstand aansluitingen naar autowegen welke leiden naar Antwerpen, Rotterdam, Roosendaal, Utrecht en Tilburg. IJpelaar heeft 5.840 inwoners verdeeld over 2.965 huishoudens. De wijk IJpelaar biedt plaats aan basisschool KBS de Burchtgaarde en middelbare school de Christoffel. Voor kinderen die nog niet naar school gaan zijn er mogelijkheden zoals Villa Kakelbont en kinderdagverblijf Pebbels. Daarnaast zijn er verschillende gastouders in de wijk IJpelaar actief.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van IJpelaar Breda. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in IJpelaar Breda. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Breda je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Breda is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in IJpelaar Breda. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Breda te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in IJpelaar Breda!