De beste makelaar in Molenschot – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Molenschot. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Molenschot te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Molenschot

  review rating 5  Erg behulpzaam goede makelaar Kiki en Alexander bedankt binnen 1week appartement verkocht

  thumb Anny De Hoon
  2/20/2020

  review rating 5  Betrokken, professioneel en slagvaardig! Zo hebben wij de service van KIKI ervaren bij de spoedige verkoop van het appartement van onze moeder. De fysieke afstand die er was, vormde daarbij geen enkel probleem. Wij raden haar diensten dan ook van harte aan!

  thumb Margot van Pruissen
  9/14/2019

  review rating 5  Ons huis gekocht via Kiki makelaardij, in een woord super! Ze staan op elk moment van de dag voor je klaar, super goed bereikbaar, zelfs ook na het tekenen van het koopcontract proberen ze te helpen daar waar mogelijk! Zo zochten wij een aannemer voor verbouwing en ook dat is perfect geregeld.

  thumb Sanme Benthem
  11/01/2018

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Molenschot

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Molenschot te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Molenschot. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Molenschot te verkopen.

Huis kopen Molenschot

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Molenschot. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Molenschot adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Molenschot is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Molenschot is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Molenschot, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Molenschot ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Molenschot. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Molenschot kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Molenschot wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Molenschot

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Molenschot

Molenschot is een pittoresk dorp gelegen tussen Breda en Tilburg, ten noorden van de Rijksweg A58 in een landelijke omgeving.
Molenschot biedt enkele uitgaansgelegenheden zoals een cafe en een restaurant maar ook een kinderspeelparadijs Kids Wonderland. Het dorp biedt diverse mogelijkheden voor kinderopvang, zo is er bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Ook qua sport en ontspanning zit je meer goed in Galder. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals golfvereniging Princenbosch.
Zowel Breda en Tilurg zijn dichtbij gelegen. Uitvalswegen A58 en A27 zijn op korte afstand bereikbaar.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Molenschot. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Molenschot. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Molenschot je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Molenschot is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Molenschot. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Molenschot te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Molenschot!