De beste makelaar in Molenschot – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Molenschot. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Molenschot te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Molenschot

  review rating 5  Ons huis verkocht via Kiki. Proces is erg fijn verlopen! Een heel mooie brochure, binnen no-time ontzettend veel bezichtigingen en binnen een week was het huis verkocht! Kiki werkt zeer persoonlijk en is ook heel erg geduldig met de soms ongeduldige verkopers 😉 Wij zouden Kiki zeker aanbevelen!

  thumb Danielle Smeets
  3/26/2019

  review rating 5  Kiki makelaardij heeft ons geholpen om een heel goede prijs voor ons huis te krijgen. Ze heeft ruim de tijd genomen om een goede verkoopstrategie uit te leggen. Die strategie werkte door haar goede kennis van de markt, haar geduld met ons en haar innovatieve manier van presenteren en verkopen.

  thumb Jessica van Beek
  5/25/2018

  review rating 5  De service en bemiddeling via KIKI Makelaardij kan ik met drie woorden omschrijven: Professioneel, Passioneel en Vertrouwenswaardig. Deze drie waarden licht ik graag toe. Professioneel. De manier waarop Kiki en Alex samen een realistische strategie bepalen is uitsluitend te omschrijven als professioneel. Geen valse beloftes, geen gouden bergen, maar een eerlijk en haalbaar verhaal rekening houdend met verandering van marktomstandigheden. Passioneel. Als er een kantoor nog echt passie heeft voor het makelaarsvak dan is het Kiki Makelaardij. Kiki is een makelaar die vecht voor de belangen van de cliënt. Samen met Marjolein (de fotograaf) creëren zij een marketingcampagne die een realistisch beeld wegzet van woning en tuin. De omschrijvingen van de woning op internet en in de verkoopbrochure zijn speels en mooi omschreven. Het is mij duidelijk geworden dat er veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en inzet van marketingmiddelen. Vertrouwenswaardig. De manier van communiceren met dit kantoor is aangenaam, informeel en open. Korte lijntjes, duidelijke communicatie zonder ruis op de lijn. In korte tijd weten Kiki en Alexander een vertrouwensband op te bouwen door gemaakte afspraken na te komen. Ze verstrekken juiste informatie en doen grondig (voor)onderzoek om onaangename verassingen te voorkomen. Kortom; een aanrader voor iedereen die niet in sprookjes gelooft en het beste wilt, voor de verkoop van je huis. Ik heb in februari 2020 mijn koopwoning aan de Raadhuisstraat, Ginneken, Breda verkocht via Kiki Makelaardij. Floris Wils Management Consultant

  thumb Cook alistic
  6/24/2020

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Molenschot

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Molenschot te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Molenschot. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Molenschot te verkopen.

Huis kopen Molenschot

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Molenschot. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Molenschot adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Molenschot is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Molenschot is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Molenschot, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Molenschot ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Molenschot. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Molenschot kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Molenschot wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Molenschot

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Molenschot

Molenschot is een pittoresk dorp gelegen tussen Breda en Tilburg, ten noorden van de Rijksweg A58 in een landelijke omgeving.
Molenschot biedt enkele uitgaansgelegenheden zoals een cafe en een restaurant maar ook een kinderspeelparadijs Kids Wonderland. Het dorp biedt diverse mogelijkheden voor kinderopvang, zo is er bijvoorbeeld een kinderdagverblijf. Ook qua sport en ontspanning zit je meer goed in Galder. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals golfvereniging Princenbosch.
Zowel Breda en Tilurg zijn dichtbij gelegen. Uitvalswegen A58 en A27 zijn op korte afstand bereikbaar.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Molenschot. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Molenschot. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Molenschot je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Molenschot is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Molenschot. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Molenschot te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Molenschot!