De beste makelaar in Prinsenbeek – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Prinsenbeek. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Prinsenbeek te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Prinsenbeek

  5 star review  A nice, energetic broker who knows the market in Breda well. Thanks to our pleasant cooperation, we have managed to buy our (DIY) house for a good price. Kiki & Alexander, thanks again for your dedication and expertise!

  thumb Stijn Hoogland
  10/04/2020

  5 star review  Kiki en Alexander hebben ons in de verkoopmarkt van begin tot eind heel fijn begeleid en voorzien van goede adviezen en eerlijke verwachtingen. Ons huis was snel verkocht en ook in de afrondingsfase hebben ze ons perfect ondersteund. We zijn ze hier erg dankbaar voor en weten ze te vinden voor een volgende keer!

  thumb lenka olsa
  1/07/2021

  5 star review  Bought my house with the help of KIKI; super pleasant guidance and communication. Kiki and Alexander think along with you and, thanks to their personal and professional approach, ensure a familiar feeling when buying a house. Definitely recommend!

  thumb Pauline Mendelaar
  11/16/2020

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Prinsenbeek

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Prinsenbeek te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Prinsenbeek. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Prinsenbeek te verkopen.

Huis kopen Prinsenbeek

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Prinsenbeek. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Prinsenbeek adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Prinsenbeek is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Prinsenbeek is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Prinsenbeek, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Prinsenbeek ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Prinsenbeek. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Prinsenbeek kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Prinsenbeek wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Prinsenbeek

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Prinsenbeek

Prinsenbeek is een dorp gelegen ten westen van Breda en ten westen van de Rijksweg A16 in een groene omgeving.
Prinsenbeek biedt diverse uitgaansgelegenheden zoals cafés en restaurants. Het dorp biedt diverse mogelijkheden voor kinderopvang, zo zijn er bijvoorbeeld meerdere kinderdagverblijven. Ook qua sport en ontspanning zit je meer goed in Prinsenbeek. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals voetbalvereniging Beek Vooruit en tennisvereniging Prinsenbeek.
Uitvalswegen A16, A58 en A59 zijn op korte afstand bereikbaar. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar prinsenbeeknieuws.nl.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Prinsenbeek. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Prinsenbeek. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Prinsenbeek je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Prinsenbeek is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Prinsenbeek. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Prinsenbeek te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Prinsenbeek!