De beste makelaar in Strijbeek – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Strijbeek. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Strijbeek te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Strijbeek

  5 star review  We are very pleased with the services of KIKI Makelaardij! We have both sold and bought our house through KIKI Makelaardij. Both the sale and purchase went very smoothly. They have a clear strategy and take you through the entire process. They know exactly how the housing market works in Breda and are always easily accessible. So are you looking for a good sales and / or purchase broker in Breda? Then you are at the right place at KIKI Makelaardij!

  thumb Lieke Verstraaten
  7/28/2020

  5 star review  Kiki en Alexander hebben ons in de verkoopmarkt van begin tot eind heel fijn begeleid en voorzien van goede adviezen en eerlijke verwachtingen. Ons huis was snel verkocht en ook in de afrondingsfase hebben ze ons perfect ondersteund. We zijn ze hier erg dankbaar voor en weten ze te vinden voor een volgende keer!

  thumb lenka olsa
  1/07/2021

  5 star review  A nice, energetic broker who knows the market in Breda well. Thanks to our pleasant cooperation, we have managed to buy our (DIY) house for a good price. Kiki & Alexander, thanks again for your dedication and expertise!

  thumb Stijn Hoogland
  10/04/2020

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Strijbeek

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Strijbeek te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Strijbeek. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Strijbeek te verkopen.

Huis kopen Strijbeek

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Strijbeek. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Strijbeek adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Strijbeek is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Strijbeek is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Strijbeek, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Strijbeek ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Strijbeek. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Strijbeek kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Strijbeek wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Strijbeek

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Strijbeek

Strijbeek is een dorp gelegen in het groene gebied, ten zuiden van Breda en de Rijksweg A58 en gelegen in een bosrijk gebied. Strijbeek biedt enkele cafés en restaurants en op korte afstand vindt je Meersel-Dreef met diverse cafés en restaurants. Ook qua sport en ontspanning zit je meer dan goed in Strijbeek. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals tennisvereniging Galder Strijbeek en voetbalvereniging Galder en Strijbeek. Brabantse steden als Breda en Tilburg zijn vlot bereikbaar. Kortom; Strijbeek is heerlijk vrij wonen voorzien van alle gemakken!

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Strijbeek. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Strijbeek. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Strijbeek je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Strijbeek is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Strijbeek. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Strijbeek te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Strijbeek!