De beste makelaar in Ulvenhout – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor van Breda. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Ulvenhout te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Ulvenhout

  review rating 5  Wij hebben ontzettend goede ervaring met dit bedrijf. Een hele professionele , moderne en deskundige aanpak en bovendien hele leuke mensen die altijd voor ons klaar stonden. Onze situatie behoefde wat meer aandacht omdat wij al in het buitenland woonden toen we ons huis te koop aanboden. Ze hebben ons met raad en daad bijgestaan en waren altijd bereikbaar. En als kers op de taart... Het huis was supersnel verkocht voor een goede prijs. Ik zou zeker met dit bedrijf in zee gaan.

  thumb Jolande Baks
  5/29/2020

  review rating 5  Kiki heeft ons ontzettend snel en vriendelijk geholpen met het adviseren over een koopcontract. Na een belletje konden we bijna direct langskomen om deze zaken te bespreken en ze heeft ons heel persoonlijk en duidelijk uitleg gegeven. We hebben hier heel veel aan gehad en ik zou Kiki Makelaardij zeker aanraden!

  thumb Ayla Olijslager
  7/01/2019

  review rating 5  Ons huis gekocht via Kiki makelaardij, in een woord super! Ze staan op elk moment van de dag voor je klaar, super goed bereikbaar, zelfs ook na het tekenen van het koopcontract proberen ze te helpen daar waar mogelijk! Zo zochten wij een aannemer voor verbouwing en ook dat is perfect geregeld.

  thumb Sanme Benthem
  11/01/2018

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Ulvenhout

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Ulvenhout te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Ulvenhout. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Ulvenhout te verkopen.

Huis kopen Ulvenhout

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Ulvenhout. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Ulvenhout adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Ulvenhout is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Ulvenhout is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Ulvenhout, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Ulvenhout ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Ulvenhout. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Ulvenhout kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Ulvenhout wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Ulvenhout

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Ulvenhout

Ulvenhout is een pittoresk dorp gelegen in een landelijke bosrijke omgeving, ten zuid-oosten van Breda. Ulvenhout biedt diverse uitgaansgelegenheden zoals cafés en restaurants. Ulvenhout biedt diverse supermarkten, winkels, een medisch centrum met huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en een fysiopraktijk. Ook qua sport en ontspanning zit je meer dan goed in Ulvenhout. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals de Ulvenhoutse tennisvereniging en de Ulvenhoutse voetbalvereniging. Kortom; Ulvenhout is heerlijk vrij wonen voorzien van alle gemakken! Meer informatie vind je op Ulvenhout.com.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Ulvenhout. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Ulvenhout. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Ulvenhout je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Ulvenhout is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Ulvenhout. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Ulvenhout te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Ulvenhout!