De beste makelaar in Ulvenhout – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor van Breda. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Ulvenhout te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Ulvenhout

  review rating 5  Ons huis verkocht via Kiki. Proces is erg fijn verlopen! Een heel mooie brochure, binnen no-time ontzettend veel bezichtigingen en binnen een week was het huis verkocht! Kiki werkt zeer persoonlijk en is ook heel erg geduldig met de soms ongeduldige verkopers 😉 Wij zouden Kiki zeker aanbevelen!

  thumb Danielle Smeets
  3/26/2019

  review rating 5  KIKI Makelaardij heeft onze woning in Breda zeer goed gepresenteerd met goede tekst en mooie foto's. Daarna hebben ze in korte tijd heel veel bezichtigingen gemanaged en ook het biedingsproces verliep uitermate goed. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar dan ook zeker aan!

  thumb Jean-Pierre Jacobusse
  5/24/2018

  review rating 5  Persoonlijke benadering is haar kracht. Kiki beseft als één van de weinige in makelaarsland dat de verkoop / koop van een huis een “beleving” is.

  thumb Johan Koets
  5/26/2018

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Ulvenhout

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Ulvenhout te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Ulvenhout. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Ulvenhout te verkopen.

Huis kopen Ulvenhout

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Ulvenhout. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Ulvenhout adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Ulvenhout is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Ulvenhout is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Ulvenhout, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Ulvenhout ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Ulvenhout. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Ulvenhout kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Ulvenhout wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Ulvenhout

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Ulvenhout

Ulvenhout is een pittoresk dorp gelegen in een landelijke bosrijke omgeving, ten zuid-oosten van Breda. Ulvenhout biedt diverse uitgaansgelegenheden zoals cafés en restaurants. Ulvenhout biedt diverse supermarkten, winkels, een medisch centrum met huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en een fysiopraktijk. Ook qua sport en ontspanning zit je meer dan goed in Ulvenhout. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals de Ulvenhoutse tennisvereniging en de Ulvenhoutse voetbalvereniging. Kortom; Ulvenhout is heerlijk vrij wonen voorzien van alle gemakken! Meer informatie vind je op Ulvenhout.com.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Ulvenhout. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Ulvenhout. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Ulvenhout je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Ulvenhout is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Ulvenhout. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Ulvenhout te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Ulvenhout!