VRAAG DE GRATIS EN VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING NU AAN!

  Gratis waardebepaling

  Een gratis waardebepaling van jouw huis duurt ongeveer 60 minuten. Hoe meer informatie jij op voorhand kan aanleveren hoe nauwkeuriger wij de waarde van jouw huis kunnen inschatten. Een gratis waardebepaling is overigens niet gelijk aan een taxatierapport maar wel erg waardevol. De waardebepaling geeft namelijk inzicht in de waarde van jouw huis en helpt om de juiste verkoopstrategie te bepalen. De waardebepaling is een momentopname en de waarde van jouw huis kan daardoor gedurende de tijd verstrijkt veranderen.

  Wat is mijn huis waard?

  Wat is de waarde van mijn huis? Dit vragen veel mensen zich af voordat ze hun huis willen gaan verkopen. Daarom bieden wij een gratis waardebepaling van jouw huis aan. Vraag deze gratis waardebepaling aan via het invulformulier boven- of onderkant van de pagina of neem direct contact op. Wat betreft de waardebepaling; de waarde van jouw huis wordt bepaald door diverse factoren. Uiteraard zijn de eigenschappen en kenmerken van de woning zeer belangrijk. De lokale huizenmarkt is echter ook een belangrijke factor in het vaststellen van de waarde van jouw huis. De huizenmarkt is namelijk continue in beweging. Deze bewegingen hebben invloed op de waarde van jouw huis. Het is dus niet eenvoudig om de waarde van jouw huis te bepalen. Wij hebben deze kennis in huis en voeren graag een gratis waardebepaling voor jou uit.

  De voordelen van het verkopen van jouw huis via KIKI Makelaardij

  De gratis waardebepaling van KIKI Makelaardij is geheel vrijblijvend. Door middel van de gratis waardebepaling weet jij de huidige waarde van jouw woning. Hierdoor kunnen wij gezamenlijk kiezen voor de juiste verkoopstrategie en zo de best mogelijke verkoopwaarde voor jouw huis realiseren. Neem nu contact op om de voordelen van het verkopen van jouw huis via KIKI Makelaardij te ontdekken.