Onze mensen

Kiki Thompson
Makelaardij

Alexander lutken
Makelaardij

Sandra Schrijvers
Aankoop / Taxatie

Marjolein Koets
Digital

Wat maakt ons bijzonder?

KIKI Makelaardij omarmt verandering en doorbreekt tradities om zo continue te zorgen voor verbetering en vooruitgang. Wij doen zaken anders om jou een voorsprong te geven!

KIKI Makelaardij innovatief kantoor

INNOVATIEF KANTOOR

Het kantoor van KIKI Makelaardij is gecreëerd om jou een betere service en een comfortabele, ontspannen sfeer te bieden. De creatieve samenwerking binnen KIKI Makelaardij in combinatie met verschillende expertises, ervaring en achtergrond is de belangrijkste bron van vernieuwing. 

KIKI Makelaardij ruimere openingstijden

RUIMERE OPENINGSTIJDEN

Flexibiliteit, daar draait het om. KIKI Makelaardij komt graag tegemoet aan jouw eisen en jouw wensen. Zo plannen we bezichtigingen ook in de avonden en in het weekend. Daarnaast zijn de telefoonlijnen en social media kanalen van KIKI Makelaardij 7 dagen per week open.

KIKI Makelaardij vernieuwende marketing

VERNIEUWENDE MARKETING

KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw woning te verkopen. Wij brengen daarom jouw woning in zowel traditionele media als nieuwe social media onder de aandacht. Uiteraard plaatsen wij jouw woning op Funda.nl en alle andere woonplatformen.

KIKI Makelaardij Sustainability

SUSTAINABILITY

KIKI Makelaardij levert een actieve bijdrage aan het milieu. Zo rijden we 100% elektrisch, gebruiken we het liefst volledig recyclebaar materiaal en streven we naar een paperless office. Daarnaast is KIKI Makelaardij nauw betrokken bij verschillende nul op de meter initiatieven. 

KIKI Makelaardij Social Responsability

SOCIAL RESPONSABILITY

Wij snappen dat jouw huis en waar jij woont een van de belangrijkste aspecten in jouw leven is. Graag dragen wij ons steentje bij aan jouw leefomgeving. Zo sponsoren wij (sport)vereningen in jouw woonplaats zoals NAC Breda, PUSH en JEKA.

KIKI Makelaardij Continuous Training

CONTINUOUS TRAINING

KIKI Makelaardij zorgt er voor dat al haar medewerkers te allen tijde op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierdoor is KIKI Makelaardij in staat om nieuwe kansen tijdig te signaleren en hier accuut op in te spelen. 

KIKI Makelaardij BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68256590 (BTW nr: 8573.63.244.B01) en is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed (VBO).