De beste makelaar in Chaam – KIKI Makelaardij

Goedkoop, deskundig en voor de beste prijs jouw huis verkopen doe je natuurlijk graag met het best beoordeelde makelaarskantoor uit Chaam. Kies daarom voor KIKI Makelaardij. Wij gaan het uiterste om jouw huis in Chaam te verkopen. Vraag nu een gratis waardebepaling aan en verkoop jouw huis snel voor een topprijs!

Verkopen met de best beoordeelde makelaar uit Chaam

  review rating 5  KIKI Makelaardij heeft onze woning in Breda zeer goed gepresenteerd met goede tekst en mooie foto's. Daarna hebben ze in korte tijd heel veel bezichtigingen gemanaged en ook het biedingsproces verliep uitermate goed. Wij zijn zeer tevreden en raden deze makelaar dan ook zeker aan!

  thumb Jean-Pierre Jacobusse
  5/24/2018

  review rating 5  Betrokken, professioneel en slagvaardig! Zo hebben wij de service van KIKI ervaren bij de spoedige verkoop van het appartement van onze moeder. De fysieke afstand die er was, vormde daarbij geen enkel probleem. Wij raden haar diensten dan ook van harte aan!

  thumb Margot van Pruissen
  9/14/2019

  review rating 5  Ons huis gekocht via Kiki makelaardij, in een woord super! Ze staan op elk moment van de dag voor je klaar, super goed bereikbaar, zelfs ook na het tekenen van het koopcontract proberen ze te helpen daar waar mogelijk! Zo zochten wij een aannemer voor verbouwing en ook dat is perfect geregeld.

  thumb Sanme Benthem
  11/01/2018

Voordelen KIKI Makelaardij

 Goedkoop jouw huis verkopen
 No cure no pay
 Sterke digitale marketing
Deskundig en vertrouwd
Persoonlijk en betrokken
24/7 service

BEL NU: 076 8888 922

KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis. Maar wat bijvoorbeeld als je op zaterdag een brandende vraag hebt die niet tot na het weekend kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: wij staan voor jou klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

Huis verkopen Chaam

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Chaam te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Chaam. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Chaam te verkopen.

Huis kopen Chaam

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Chaam. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Chaam adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Chaam is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Chaam is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Chaam, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Chaam ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Chaam. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Chaam kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Chaam wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Chaam

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Chaam

Chaam is een dorp gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en gelegen in een bosrijk gebied. Chaam biedt diverse supermarkten, bakkers, kledingwinkels, cafés en restaurants. Chaam biedt tevens een medisch centrum, een tandartsenpraktijk en een verzorgingshuis. Daarnaast biedt Chaam diverse mogelijkheden voor kinderopvang, zo zijn er bijvoorbeeld 2 kinderdagverblijven. Ook qua sport en ontspanning zit je meer dan goed in Chaam. Er zijn actieve (sport)verenigingen zoals voetbalvereniging Chaam en tennisvereniging Chaam. Daarnaast biedt Chaam ook plaats aan de oudste internationale wielerwedstrijd; de acht van Chaam! Brabantse steden als Breda en Tilburg zijn bereikbaar in 10 autominuten. Kortom; Chaam is heerlijk vrij wonen voorzien van alle gemakken!

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Chaam. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Chaam. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Chaam je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Chaam is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Chaam. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Chaam te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Chaam!