Makelaar Zandberg – KIKI Makelaardij

Makelaar Zandberg Breda nodig? Koop of verkoop snel jouw huis in Zandberg Breda via KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij gaat tot het uiterste om jouw huis in Zandberg Breda te kopen of verkopen. KIKI Makelaardij regelt de complete koop of verkoop van jouw huis zodat jij zonder zorgen kunt verhuizen naar jouw nieuwe huis. KIKI Makelaardij verzorgt de bezichtigingen, de contracten, de onderhandelingen en alles wat verder komt kijken bij het verkopen van jouw huis in Zandberg.

√ Bepaal de verkoopprijs met een gratis waardebepaling
√ Goedkoop jouw huis verkopen
√ Technische en juridische kennis
√ Kopen en verkopen van jouw huis rondom Breda
√ Extra diensten, zoals styling, verhuizen en bouwbegeleiding
√ Sterke digitale marketing
Beste verkoopwaarde

Wil jij meer informatie over onze diensten in en rond Zandberg Breda? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek of bel ons via 076 8888 922.

Gratis waardebepaling 076 8888 922

Huis verkopen Zandberg

KIKI Makelaardij is de makelaar om jouw huis in Zandberg te verkopen. KIKI Makelaardij weet wat er speelt in de huizenmarkt van Breda. In combinatie met andere pluspunten van KIKI Makelaardij zoals ons innovatief kantoor, ruime openingstijden en vernieuwende marketing is KIKI Makelaardij de makelaar om jouw huis in Zandberg Breda te verkopen.

Huis kopen Zandberg

KIKI Makelaardij ondersteunt jou graag bij het kopen van jouw nieuwe huis in Zandberg Breda. KIKI Makelaardij heeft een breed netwerk waardoor wij jou als koper van een huis in Zandberg Breda adequaat bij kunnen staan. Wanneer je een huis wilt kopen in Zandberg Breda is het aan te raden direct contact op te nemen met KIKI Makelaardij. Het kopen van een nieuw huis in Zandberg Breda is daarmee verzekerd.

Makelaar Breda - KIKI Makelaardij
Makelaar Breda - KIKI Makelaardij

Makelaar Zandberg Breda, wij zetten graag die extra stap

KIKI Makelaardij ondersteunt jou behalve bij het kopen of verkopen van jouw woning in Zandberg Breda ook bij het stylen van je huidige huis om een beter verkoopresultaat te behalen. Daarnaast denken wij ook graag mee over de styling van jouw nieuwe huis in Zandberg Breda. Een andere extra dienst is dat KIKI Makelaardij jouw verhuizing, in samenwerking met een professionele partner, van jouw huidige huis naar jouw nieuwe huis in Zandberg Breda kan regelen. Maar het kan nog mooier; zelfs wanneer jij jouw nieuw gekochte huis in Zandberg Breda wil verbouwen kan KIKI Makelaardij je hierin adviseren en bijstaan. 

Tarieven makelaar Zandberg Breda

Iedere koper of verkoper van een huis heeft zijn eigen wensen en budget. Wij begrijpen dat je als verkoper in deze markt niet wilt betalen voor onnodig dure woningpresentaties. Als makelaar bieden wij daarom de balans tussen de juiste presentatie en het juiste tarief. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, zo kunnen wij een tarief op maat afspreken. 

KIKI Makelaardij kent Zandberg Breda

Zandberg is een wijk, zuidelijk gelegen van het centrum van Breda. Zandberg is een karakteristieke vooroorlogse buurt. Het is een levendige sfeervolle woonwijk met uitgebreide horeca, winkels en supermarkten. Zandberg is gunstig gelegen met op korte afstand aansluitingen naar autowegen welke leiden naar Antwerpen, Rotterdam, Roosendaal, Utrecht en Tilburg. Zandberg heeft 5.305 inwoners verdeeld over 2.545 huishoudens. De wijk Zandberg biedt plaats aan basisschool KBS de Zandberg en de NBS Dirk van Veen. Voor kinderen die nog niet naar school gaan zijn er mogelijkheden zoals Villa Kakelbont en kinderdagverblijf Hummeloord. Daarnaast zijn er verschillende gastouders in de wijk Zandberg actief. Boodschappen doen is eenvoudig met voorzieningen zoals een grote Albert Heijn en de drukke Ginnekenstraat in de nabije omgeving.

Vrijblijvend verkoopadvies

De makelaars van KIKI Makelaardij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt van Zandberg Breda. Hierdoor zijn wij in staat jou een gratis waardebepaling van jouw huis te bieden. Hiermee weet jij direct de waarde van jouw huis in Zandberg Breda. Tijdens deze gratis waardebepaling leggen onze makelaars uit Breda je graag uit wat wij anders doen om jouw een voorsprong te geven! 

Exclusief woningaanbod

Breda is een zeer populaire stad bij woningzoekenden. Het is hierdoor erg lastig om een nieuw huis te kopen in Zandberg Breda. Wij adviseren je daarom contact op te nemen met KIKI Makelaardij. KIKI Makelaardij heeft diverse contacten waardoor het mogelijk is huizen in Breda te bezichtigen voordat deze op Funda worden gepresenteerd. Wij helpen je graag bij het vinden van het huis dat aansluit bij jouw wensen in Zandberg Breda!