Brasschaatstraat 53, Breda

Kenmerken

Inhoud:
376 m3
Perceeloppervlakte:
170 m2
Woonoppervlakte:
115 m2
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4

Omschrijving

Ruime tussenwoning gelegen in de wijk Hoge Vucht.
De woning telt 4 slaapkamers, badkamer met tweede toilet, een lichte woonkamer en een dichte keuken. De diepe tuin ligt op het westen. De woning is degelijk gebouwd. Het zadeldak is voorzien van pannen. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van een betonnen vloer en de zolder van een houten verdiepingsvloer. De houten kozijnen van de woning zijn voorzien van enkelglas. Voor de verwarming is deze woning aangesloten op de stadsverwarming. U dient rekening te houden met een algehele moderniseringsronde.

De woning is gelegen in de wijk Hoge Vucht met een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde over een waterpartij met volwassen bomenstand. In de directe nabijheid bevinden zich wijkwinkelcentrum Moerwijk, sport- en recreatievoorzieningen, scholen en het prachtige buitengebied ten noorden van de stad. Via noordelijke rondweg zijn de snelwegen A16, A27, A58 en A59 uitstekend bereikbaar. De binnenstad van Breda en het NS-station Centraal zijn binnen 15 minuten per fiets te bereiken. 

Begane grond

Hal-/entree, meterkast, apparatuur voor de stadsverwarming en garderobe. Trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot toilet, trapkast, keuken en middels loopdeur toegang tot woonkamer en deur naar de tuin. Keuken met eenvoudige keukeninrichting.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot de 3 slaapvertrekken en badkamer, via vaste trap toegang tot de zolderverdieping. Badkamer voorzien douche, wastafel en tweede toilet. 

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot de berging en de 4e slaapkamer met dakraam.

Tuin

Diepe tuin (ca. 5.60m x 14m) met achterom op het westen is voorzien van een stenen berging (ca. 8m2) voorzien van elektra.

Bijzonderheden

Mooi uitzicht aan de voorzijde;
Geen direct tegenovergelegen bebouwing;
Geschikte starters(klus)woning.

Foto's

Plattegronden

Chat openen
Hallo! We helpen je ook graag via WhatsApp. Stuur nu een bericht!