Generaal Maczekstraat 31-B5, Breda

Kenmerken

Inhoud:
230 m3
Woonoppervlakte:
90 m2
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2

Omschrijving

Ruim, licht en sfeervol 3-kamerappartement gelegen op gewilde locatie Sportpark in Breda Zuid. Gezellig stijlvol 3-kamerappartement gelegen in een kleinschalig complex met lift, ruime loggia en een fijne open keuken gelegen op de eerste verdieping.
Het appartementencomplex is gelegen op een goede locatie in Breda-Zuid op korte afstand het bourgondische Ginnekenmarktje, de bruisende binnenstad van Breda, Valkeniersplein, Mastbos en diverse in- en uitvalswegen.

Begane grond

Gezamenlijke entree. Via de hoofdentree met video-intercominstallatie en bellentableau komt u in de centrale hal met brievenbussen. Vanuit hier is er toegang tot het trappenhuis en de lift. Tevens heeft u vanuit hier toegang tot het souterrain. De afsluitbare berging, voorzien van elektra, bevindt zich hier. Alle toegangs- en galarijdeuren zijn voorzien van elektrische deuropeners.

Eerste verdieping

Hal/entree (ca. 3.07 x 1.70m) voorzien van houten vloer, intercom, meterkast (met 6 groepen), CV-ruimte (HR ketel 1998) tevens aansluitpunt ten behoeve van wasautomaat, toegang tot slaapkamer I, toilet en de woonkamer;
De ruime lichte woonkamer (ca 40 m2) voorzien van houten vloer heeft een gezellige open hoekkeuken en een fijn balkon op het westen;
Open hoekkeuken met veel werkruimte, koelkast, oven, afzuiginstallatie en een 4-pits gasfornuis. Er is voldoende opbergruimte aanwezig in de onder- en bovenkasten;
De volledig betegelde badkamer (ca. 2.13 x 3.76m) beschikt over een douche en wastafelmeubel;
Toilet, volledig betegeld met fonteintje;
Slaapkamer I (ca. 3.70 x 4.40m) voorzien van laminaat;
Slaapkamer II (ca. 3.60 x 2.13m) voorzien van laminaat.

Tweede verdieping

Tuin

Bijzonderheden

Lichte ruime sfeervolle woonkamer;
Fijne open hoekkeuken met veel werk- en opbergruimte;
Kleinschalig complex met lift;
Elektronische deuropeners;
Volledig dubbelglas;
Uitstekende ligging.

Complex:
VvE bijdrage is ca. € 130,- per maand, hieronder vallen o.a.: de kosten voor de opstalverzekering (glas-/brandverzekering), schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, reservering voor klein- en groot onderhoud.Het betreft een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaars, de stukken hiervan zijn aanwezig.
Recent heeft de VvE een gedeelte van de elektronische deuropeners bekostigd die bij alle toegangs- en galerijdeuren zijn aangebracht.

Foto's

Plattegronden

Chat openen
Hallo! We helpen je ook graag via WhatsApp. Stuur nu een bericht!