Huis verkopen Haagse Beemden

KIKI Makelaardij heeft als doelstelling om binnen een zo kort mogelijke tijdspanne de best mogelijke prijs voor jouw huis te behalen! Hiermee bieden we jou een zo geruisloos mogelijke overgang naar jouw nieuwe huis!

Wat is mijn woning in Haagse Beemden waard?

Wil je graag jouw huis verkopen of ben je gewoon nieuwsgierig? Wij helpen je graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen op zeer korte termijn contact met je op.

  Waarom huis verkopen via KIKI Makelaardij

  √ Huis verkopen in Haagse Beemden en omgeving
  √ Actieve zoektocht naar kopers
  √ Honderden kopers geregistreerd
  √ Langer open voor bezichtigen – avonden en weekenden
  √ Exceptionele presentatie van jouw huis
  √ Uitstekende social media marketing

  Actief in de regio Haagse Beemden

  Onze makelaars zijn actief in ten minste de volgende wijken van Breda om jouw huis te verkopen
  Asterd, Belcrum, Biesdonk, Blauwe Kei, Boeimeer, Brabantpark, Centrum, Chassé Park, Doornbos-Linie, Effen-Rith, Emer, Fellenoord, Gageldonk, Geeren-Noord & Geeren-Zuid, Ginneken, Haagpoort, Haagse Beemden, Hagebeemd, Hazeldonk, Heilaar, Heksenwiel, Heusdenhout, Heuvel, IJpelaar, Kesteren, Kievitsloop, Kroeten, Lies, Mastbos, Muizenberg, Overakker, Princenhage, Ruitersbos, Schorsmolen, Sportpark, Stationsbuurt, Steenakker, Tuinzigt, Valkenberg, Waterdonken, Westerpark, Wisselaar en Zandberg
  Uiteraard zijn wij ook actief in de omliggende dorpen Bavel, Chaam, Galder, Molenschot, Prinsenbeek, Teteringen, Strijbeek en Ulvenhout.

  Informatie huis verkopen Haagse Beemden

  Jij wilt graag je huis verkopen in Haagse Beemden. Daar komt een heleboel bij kijken. Je moet je financiën helder hebben, het huis moet verkoopbaar gemaakt worden, potentiële kopers willen jouw huis bezichtigen en in een later stadium volgt het onderhandelen over de verkoopprijs, het tekenen van het koopcontract en uiteindelijk de eigendomsoverdracht.
  Een huis verkopen is dan ook een grote stap. Is dit het juiste moment om jouw huis te verkopen? Hoe presenteer jij jouw huis het beste? Op welke manier vind je de koper die past bij jouw huis? Wat is de ideale verkoopprijs? 
   

  Hulp bij het verkopen van jouw huis in Haagse Beemden

  Bovenstaande vragen rondom het verkopen van jouw huis in Haagse Beemden beantwoorden wij graag. Wij bepalen samen met jou de vraagprijs en zorgen er voor dat jouw huis op het juiste moment, op de beste manier via de juiste kanalen aan de juiste doelgroep wordt gepresenteerd. Daarnaast geven wij graag technische en juridische ondersteuning en realiseren wij voor jou de beste verkoopprijs.
   

  Wat is jouw huis in Haagse Beemden écht waard?

  Wil jij je huis in Haagse Beemden verkopen? Onze makelaars doen een uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische waarde van jouw huis kunnen bepalen. Hierdoor kom je later niet voor onplezierige verassingen te staan en weet jij wat jouw huis in Haagse Beemden écht waard is. Vervolgens bepalen we in overleg met jou de meest ideale verkoopstrategie om zo de beste verkoopprijs te kunnen behalen. Interesse in een gratis waardebepaling
   

  Jouw huis verkopen aan de ideale koper

  Om jouw huis te verkopen aan de ideale koper moeten we eerst bepalen wie deze ideale koper is. Daarom bepalen we op basis van de eigenschappen en kenmerken van jouw huis de doelgroep die past bij jouw huis. Op basis hiervan zullen we de presentatie bepalen, de juiste marketingmiddelen activeren en uiteindelijk jouw huis verkopen. 
   

  Presentatie is heel belangrijk

  Op internet bewegen mensen zich snel. Jouw huis zal daarom ook snel worden weg geklikt wanneer de presentatie van jouw huis niet perfect is. Om jouw huis in Haagse Beemden te verkopen is het daarom erg belangrijk de aandacht te trekken. Eén van de kwaliteiten van KIKI Makelaardij is jouw huis heel aantrekkelijk te presenteren. Wij bieden hiervoor styling, professionele fotografie, fotobewerking en nog veel meer om zo jouw huis in Haagse Beemden te verkopen. Deze middelen zetten wij altijd in!
   

  Iedereen zal weten dat jouw huis in Haagse Beemden te koop staat

  De tijden dat een te koop bord in de tuin en een advertentie op Funda de marketingmiddelen waren om jouw huis te verkopen zijn geweest. Om de ideale koper te vinden wil je namelijk iedereen uit de doelgroep bereiken! Kopers zoeken namelijk tegenwoordig online op veel verschillende plekken naar hun ideale huis. Via online marketing en ons sociale netwerk zijn wij in staat om jouw huis specifiek en via verschillende kanalen onder de aandacht te brengen van deze doelgroep om zo jouw huis te verkopen. Uiteraard plaatsen wij nog steeds een bord in de tuin en plaatsen wij jouw huis op Funda! Wij laten namelijk geen enkel kanaal onbenut om jouw huis actief onder de aandacht te brengen. 
   

  Wij laten niet los, verkoop jouw huis voor de beste prijs!

  Persoonlijke aandacht, het nauwgezet volgen van de voortgang en regelmatig contact hebben is voor KIKI Makelaardij erg belangrijk. Hierdoor maken wij het mogelijk om, gezamenlijk, continue bij sturen en daarmee jouw huis in Haagse Beemden te verkopen. Wij laten dus niet los totdat jouw huis is verkocht! Geïnteresseerd? Laat dan hierboven jouw gegevens achter voor een gratis waardebepaling. Wij nemen dan snel contact met jou op voor het maken van een afspraak bij jou thuis waarin wij de verkoopmogelijkheden van jouw huis bespreken en uitleg geven over onze werkwijze en verkoopstrategie.
   

  Standaard inbegrepen

  Alle genoemde onderdelen zijn standaard inbegrepen in onze dienstverlening. In een kennismakingsgesprek vertellen wij je graag meer over de genoemde onderdelen en bepalen we geheel gratis en vrijblijvend de waarde van jouw huis in Haagse Beemden. Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek!
   

  Wat is een goede makelaar?

  Het is altijd aan te raden een makelaar te kiezen uit jouw regio. Een makelaar uit de regio kent de omgeving, de mensen en de markt. Hierdoor kan de makelaar de juiste waarde voor jouw huis bepalen en jouw huis verkopen. Daarnaast zal deze makelaar beschikken over een netwerk in deze regio. Dit netwerk zet de makelaar in om jouw huis zo snel mogelijk te verkopen. Daarnaast is het van belang op te letten welke verkoopstrategie een makelaar hanteert. Wij lichten de strategie die wij hanteren om jouw huis te verkopen graag toe in een persoonlijk adviesgesprek. Vraag hiervoor een gratis waardebepaling aan of neem contact op.